De ce homarii îşi schimbă culoarea când sunt gătiţi

octombrie 29 20:56 2013

Stire IT din Stiinta si Tehnologie: De ce homarii îşi schimbă culoarea când sunt gătiţi

V-aţi întrebat vreodată de ce homarii îşi schimbă  culoarea când sunt gătiţi? Fie că vă vine să credeţi sau nu, creveţii şi homarii au ceva în comun cu morcovii. Organismul lor conţine o cantitate importantă de carotenoizi. Carotenoizii sunt compuşi galben-portocalii, destul de răspândiţi în natură.

. Citeste toata stirea De ce homarii îşi schimbă culoarea când sunt gătiţi la scientia.ro.

Urmareste stirile din Stiinta si Tehnologie pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din din Stiinta si Tehnologie. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories: