Consumul frecvent de alimente prăjite intens, ‘asociat cu un risc ridicat de deces’. Cercetătorii recomandă alegeri alimentare sănătoase

ianuarie 27 16:36 2019

Stire IT: Consumul frecvent de alimente prăjite intens, ‘asociat cu un risc ridicat de deces’. Cercetătorii recomandă alegeri alimentare sănătoase

O dietă bogată în alimentele prăjite intens, în special pui şi peşte, creşte riscul de deces prematur, sugerează un studiu realizat recent în Statele Unite, citat de Press Association și preluat de Agerpres.
Citește mai departe…. Sursa Consumul frecvent de alimente prăjite intens, ‘asociat cu un risc ridicat de deces’. Cercetătorii recomandă alegeri alimentare sănătoase – tvrinfo.ro.
Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din General. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.