Grăsimile alimentare: care sunt bune, care sunt rele și care sunt efectele lor în nutriție

noiembrie 30 04:00 2021

Stiinta si Tehnologie: Grăsimile alimentare: care sunt bune, care sunt rele și care sunt efectele lor în nutriție

 

Mesajele publice privind consumul de grăsimi, enunțate fie de autorități publice, fie de nutriționiști de ocazie, au fost amestecate de-a lungul timpului. După zeci de ani de studii pe grupuri mari de oameni, astăzi avem o idee destul de precisă despre efectele asupra organismului uman ale consumului de grăsimi. Și deși organismul uman este complex, iar diferențele în modul în care diferite organisme reacționează la diverse diete, principiile privind consumul de grăsimi sunt ferm stabilite și ușor de pus în practică într-o alimentație sănătoasă.

. Sursa Grăsimile alimentare: care sunt bune, care sunt rele și care sunt efectele lor în nutriție – scientia.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din din Stiinta si Tehnologie. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories: